Wie is Fem?

Femke Wieser wilde altijd al een eigen zaak. Na haar Master of Science in Management en na enkele jaren werken in de horeca en bij MWAA Accountancy kwam het er in 2006 dan een eigen uitzendbureau!

Wat begon als een kleine onderneming is nu uitgegroeid tot een professionele organisatie waarbij de klant centraal staat. Het persoonlijke contact en onze service staan bij FEM centraal! Een goed persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en om die reden gaan wij ook regelmatig bij onze klanten langs. Dit is ook de meerwaarde van FEM.

FEM BV is professioneel en betrouwbaar. Wij zijn lid van brancheorganisatie NBBU en zijn NEN-4400 gecertificeerd. Tevens blijven wij op de hoogte van alle ins en outs met betrekking tot wet- en regelgeving.

Wij hebben ons niet alleen gespecialiseerd in uitzenden maar ook voor loonadministratie kun je bij FEM aankloppen. Zo hebben onze klanten een keuze. Besteden ze alles uit aan FEM inclusief het werkgeverschap en de bijhorende risico’s dan kiest men voor uitzenden. Bij loonadministratie kiest de klant ervoor om alleen de administratieve rompslomp uit te besteden zodat zij de werknemers zelf in dienst houden. Uiteraard adviseren wij welke dienst op welk moment het beste is!